Tuesday, November 29, 2016

Current Obsession: Kinohimitsu Superfood

"Drink up the rainbow, keep healthy!"

After consuming the Oat Bran powder for a month, I decided to switch to another product which I found couple of weeks back in Watsons. So this is the Kinohimitsu Superfood! Sounds like a superhero right? Teehehe...

I was attracted to the packaging at first benefits that it offers. Hehe... So here's how the product looks like.

Can you see how pretty the rainbow is? v(> - <)v

 I need 'em all!


The only downside of this product is there is no halal certification. They're probably still undergoing the halal cert process. For those who are concerned about this halal label and such, I advice you not to take this. But if you are like me, I don't think this should be a problem.


It is suitable for vegetarian, that's why I don't mind much ;)

Pale looking Milo. As you can see, there's a tiny bit of green colour floating on the surface. I assume that is spirulina...

It's quite tasty on it's own. I don't know how to describe the taste... Hmm... Macam keropok sayur but in a liquid form. Pretty odd isn't it? That's why I mix it with Milo. Personally, this is a lot better than the oat bran. You actually need skills to mix the oat bran powder in the water. You need the right water temperature, you need a little bit of love, and a lot of time. But this Superfood dissolve easily in the water and you can actually mix it with any juices or smoothies too!

I'm pretty satisfied with this product, however, I might switch to another product next month. Wiwiwiwi~!


Friday, November 11, 2016

Let's Swim!

After a long hiatus, UiTM swimming pool is back!

Besides running, I also love to swim. You may say that I'm pretty individual when it comes to sports. You need a team to play basketball, an opponent to play badminton or tennis. But running and swimming, you just need motivation. Of course you need proper gears but these two sports is all about competing against yourself. And I find it very challenging.

But wait, cycling is pretty individual too. That's why there is such a thing as triathlon. But cycling is such an expensive hobby. Meh...

Just a quick disclaimer, I'm not a good swimmer. I have hydrophobia and I'm terrified of water. The only stroke that I know is freestyle and I can't even float properly (and breathe properly). I mean, if I stop, I will definitely sink. Bloop, bloop, bloop!

I can't wait to swim again. Now where did I put all of my swimming gears...


I hope everything goes swimmingly well :D


Thursday, November 10, 2016

My Blog is Featured OnTixtac FB! :D

I might be late for couple of days, this may sound like I'm bragging but I just don't care, hehehe... #likeicare

I'm super duper excited when I see this... #tearsofjoy

It feels so good to write again! For some reason, this makes me feel worth to run and blog at the same time (you may wanna read the post here). Thank you so much Tixtac!

Friday, November 4, 2016

Lari Bersama SARC

SARC: Shah Alam Running Club

Buat pengetahuan anda semua, saya sememangnya tiada group lari. Rakan-rakan lari saya semuanya berada di Sarawak. Jadi saya lebih kerap berlari secara tiba-tiba bersama kumpulan lain. Selain dari #TPR , saya juga menumpang kasih dengan group #SARC

Coach Zul selalu akan memuat naik poster SARC di FB dan sesiapa sahaja dialu-alukan untuk memeriahkan lagi aktiviti berlari di malam hari. Jadi saya dengan tiba-tiba ingin berlari kerana kalau lari sendirian takut dikejar anjing huhuhu...

*Laluan masuk ke Dataran Shah Alam hanya akan dibuka selepas jam 10 malam, sekiranya anda nak datang, boleh masuk ikut laluan masjid dan park kereta di tepi-tepi jalan atau pun di sebelah pentas. Biasanya mereka akan tunggu dan berkumpul di situ. Senang je nak cam geng SARC ni, mereka semua nampak sangat fit dan mereka memang ada gaya pelari professional.

Sesi warm up sebelum mula lari...

Saya hanya ada kenal salah seorang sahaja team SARC iaitu Ecah sebab dia juga salah seorang warga #TeamProtonRunners. Ecah dewa kelajuan ini berlari dikalangan tokoh2 podium yang pecut dengan sangat laju dan konsisten. Beliau sendiri adalah tokoh podium, rasa segan woo~!

 Sebelum lari, memang akan bergambar beramai-ramai. Kalau dah berpeluh dan comot, memang turun saham hehe... Menurut Ecah, ni tak cukup ramai lagi sebenarnya. Attendance Xcukup penuh. Hohoho...

Terus terang saya ingin katakan, sayalah yang paling belakang sekiranya lari bersama mereka. Tetapi bagusnya sweeper sangat setia menemani dan sentiasa membakar semangat untuk terus berlari. Rasa terharu tiba-tiba. Harap lepas ni boleh tambah laju. #pacekurakura

Pit stop terakhir, KM ke-8, lepas buang air di McD huhuhu...

Mereka biasanya akan lari keliling bandar Shah Alam lebih kurang dalam 10km. Tapi adakalanya mereka pun akan tukar route sekali-sekala. Bergantung pada mood, cuaca dan siapa yang join lari kot?

Kalau anda berminat, boleh datang ke Dataran Shah Alam setiap hari Rabu, jam 9:00 malam. Mereka ini semua sangat mesra dan tidak kedekut ilmu lari. Marilah kita lari beramai2! Wiwiwiwi~!

*Laluan ditutup barangkali sebab tak nak orang bising berniaga atau buat bising di sekitar masjid barangkali. Hormatilah Shah Alam ya

Ramadhan is Coming & I Miss China So Bad!

Assalamualaikum and hello again guys, Terawih starts tonight and I always get an epiphany when Ramadhan is coming. It's 30th Syaaba...